Memory Legesyg

Memory Legesyg

”Spielkrank”? Nej, sådan kan ordet ”legesyg” ikke oversættes. Men I forstår meget hurtigt, hvad det drejer sig om: lysten til at spille og lege. Denne lyst kan I udleve hos os samtidig med at I lærer det tyske sprog.

Vi har udviklet et memoryspil. Med hjælp af dette kan I forbedre jeres færdigheder hen ad vejen. I fase 1 skal I finde et passende tysk-dansk ordpar. Fase 2 kræver lidt mere: Her skal I finde det tyske synonym for det tyske ord, dvs. et andet ord, der betyder det samme; for eksempel ”Kleidung” og ”Klamotten” (tøj og påklædning). I vil bemærke, at vi anvender ord fra daglig tale. Vi vil gerne opnå, at I føler jer hjemme i det tyske dagligdags sprog.  Dagligdags tale, som oversættes på dansk med ”Det talte ord”, er det, sagen drejer sig om. I fase 3 kan I se det nye ord i en hel sætning. Alt er illustreret med billeder fra regionen, som er samlet i et galleri. Hvis I trykker her, får I meget mere at vide på tysk om de forskellige steder – og for en sikkerheds skyld er teksterne også oversat til dansk.

Alt er illustreret med billeder fra regionen, som er samlet i et galleri. Hvis I trykker her, får I meget mere at vide på tysk om de forskellige steder – og for en sikkerheds skyld er teksterne også oversat til dansk.