Adventurespil

Det skal være sjovt at lære sprog, ellers mister man hurtigt lysten.

Derfor satser vi i vores tilgang på leg og sjov. Vi håber, at det mærkes på de idéer til lege, som vi har udviklet til jer og vores grænseregion – for de skal gøre det let og sjovt at lære.Janne vil forbedre sine tyskkundskaber. I spillet ”Byrundtur” ledsager I hende på sin vej til at blive sprogekspert. Uanset, om hun lærer nye ord på biblioteket, om hun bestiller et bord på en restaurant eller gør sig bemærket ved ”Nordschleswig- Quiz”.

I vil gerne klare hverdagssituationer med mere selvtillid, brillére med ordsprog eller ikke længere falde for de forkerte venner?  Så er vores tilbud det rigtige for jer.

Måske gamer I ikke ret meget på computeren? Eller er i tvivl om, hvorvidt det her er noget for jer? I skal ikke være bekymret, for her er der ingen indviklede tastekombinationer, og der forekommer heller ingen færdighedsopgaver, der kunne resultere I knuder på musens ledning. Byrundtur er bygget op som en klassisk ”Visual Novel” og er også velegnet til nye brugere. Prøv bare – og bliv overrasket over, hvilke eventyr man kan komme ud på ved at lære sprog i vores grænseregion. Vi ønsker god fornøjelse.